Bedrijven
Alutex is gespecialiseerd in het reinigen en verwerken van persoonsgebonden kleding. Of het nu gaat om overalls, kostuums of overhemden, u bent bij ons aan het juiste adres.
Het wasgoed wordt door een medewerker van Alutex op een met u afgesproken tijdstip opgehaald en bezorgd.
De kleding kan worden voorzien van een naamlabel.

Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak contact op met Gerald Vlaminckx of Anita van Asveldt

Restaurants/catering
Wij kunnen voor u het reinigen en persen van linnengoed verzorgen, maar het is ook mogelijk dat u linnengoed huurt van Alutex. In beide gevallen zorgen wij er voor dat uw restaurant keurig schoon en strak geperst linnengoed heeft. Daarnaast reinigen wij ook graag uw theedoeken, handdoeken, koks- en andere kleding.
Het linnen- en wasgoed wordt door een medewerker van Alutex op een met u afgesproken tijdstip opgehaald en bezorgd.
Het linnen- en wasgoed kan eveneens worden voorzien van een naamlabel.
Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak contact op met Gerald Vlaminckx of Anita van Asveldt

Depot
Het aannemen van stoom-, was- en strijkgoed van particuliere klanten is een goede aanvulling op uw service en een groot gemak voor uw klanten. Op dit moment verzorgt Alutex dit voor diverse supermarkten, schoenmakerijen en fournituurwinkels.
Dagelijks wordt het stoom-, was- en strijkgoed opgehaald door een medewerker van Alutex.
Wellicht past het ook in uw winkel, neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Gerald Vlaminckx of Anita van Asveldt.

Copyright © 2006-2017 Alutex Stomerijen            All rights reserved             Webdesign Toon van Krieken © 2015